8ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου

25
Οκτ
2021

Συμμετοχή του σχολείου μας στο διεθνές διαδικτυακό συνέδριο OPEN CLASSROOM

no comment 8ο Γυμνάσιο Λ.Τ.

Το σχολείο μας, συμμετείχε με εξαιρετική επιτυχία, στο Διεθνές Συνέδριο Open Classroom 2021, «Open and Distance Education: Real change takes place in deep crisis», που πραγματοποιήθηκε από τις 22 έως τις 24 Οκτωβρίου 2021, και συνδιοργανώθηκε από το  European Distance και E-Learning Network, το EDEN Ψηφιακή Μάθηση στην Ευρώπη, το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, και την Ελληνογερμανική Αγωγή. Λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες του Covid19, το συνέδριο πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, τουλάχιστον σε ό,τι αφορούσε στην παρουσίαση των σχολικών προγραμμάτων   και συμμετείχαν σε αυτό επιλεγμένα σχολεία από όλη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμά μας, που εναρμονίζονταν με την θεματική του συνεδρίου, «Η πραγματική αλλαγή λαμβάνει χώρα σε βαθιά κρίση», αναφέρονταν στις  αρχαοελληνικές ηθικές αξίες που αποτελούν τη βάση των σύγχρονων Ευρωπαϊκών αξιών, συνδυασμένες με εικονική περιήγηση στο χώρο της αρχαίας αγοράς και  παρουσίασε η ομάδα του σχολείου μας με τους εκπαιδευτικούς κ. Φώτη  Δανάσκο, κ. Νεκταρία Σκουτέλη και κ.Ευαγγελία Μανώλογλου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της ενότητας :OCC 2021. R4C Innovative School Projects from Greek schools Session 1 ΕΔΩ   ( η παρουσίαση του σχολείου μας ξεκινά στο 24.50΄)

  • Share :