8ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου

25
Νοέ
2020

ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ για πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ – ΜΟΝΟ ΜΑΘΗΤΕΣ

no comment 8ο Γυμνάσιο Λ.Τ.

Αγαπητοί γονείς, μαθητές και μαθήτριες,
Σας αποστέλλουμε αποσπάσματα της εγκυκλίου (αποσπάσματα εγκυκλίου )που θα βοηθήσουν στην υποβολή της δήλωσης για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Σας προωθούμε :

Παρακαλούμε να τα μελετήσετε προσεκτικά.

Σας επισημαίνουμε ότι τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε στην Αίτηση/Δήλωση θα πρέπει να είναι όπως αναγράφονται στην Αστυνομική Ταυτότητα.
Οι μαθητές/-τριες που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στα 3 Μουσικά τμήματα με την ειδική διαδικασία να επικοινωνήσουν με το σχολείο. Επίσης, όσοι ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους στα ΤΕΦΑΑ πρέπει οπωσδήποτε να το δηλώσουν στην αίτησή τους. Οι μαθητές /-τριες που θέλουν και δικαιούνται να εξεταστούν προφορικά στις Πανελλαδικές εξετάσεις παρακαλούμε να το αναφέρουν στο mail που θα μας στείλουν με την Α/Δ. Οι μαθητές/-τριες που ΔΕΝ επιθυμούν να συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις παρακαλούμε να συμπληρώσουν μια απλή υπεύθυνη δήλωση και να την αποστείλουν με mail.

Τέλος, αν συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την δήλωση να την μετατρέψετε σε PDF και να την στείλετε. Αν την συμπληρώσετε χειρόγραφα να την σκανάρετε σε PDF και να τη στείλετε. Αν δεν μπορείτε να την σκανάρετε επικοινωνήστε μαζί μας. Παρακαλούμε ΜΗ μας στείλετε φωτογραφίες και να τηρήσετε την καταληκτική ημερομηνία υποβολής Αίτησης/ Δήλωσης, κατά προτίμηση Κυριακή 29/11 το βράδυ.

Ο  Διευθυντής
Κ. Κολλιάρος

  • Share :