8ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου

01
Απρ
2020

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

no comment 8ο Γυμνάσιο Λ.Τ.

Αγαπητοί γονείς.
Εύχομαι να είστε καλά.
Σας στέλνουμε το πρόγραμμα σύγχρονης εκπαίδευσης το οποίο θα αρχίσει από αύριο Πέμπτη 2/4/20.    Φιλοδοξούμε να λειτουργεί ταυτόχρονα με την η-τάξη, όπως θα εξηγηθεί από τους συναδέλφους μου στους μαθητές τους.
Με αυτό δίνεται στους μαθητές μας η ευκαιρία να επικοινωνήσουν διά ζώσης με τους καθηγητές τους.
Ξεκινήσαμε πριν λίγο καιρό μια προσπάθεια να βρεθούμε κοντά στους μαθητές μας μέσω e-mail.    Είδαμε με χαρά ότι η προσπάθεια αυτή αγκαλιάστηκε από τα παιδιά, κυρίως του γυμνασίου, αλλά και του λυκείου , λιγότερο.    Με αρκετά προβλήματα στην αρχή, λιγότερα στη συνέχεια, προχωρήσαμε.
Όμως το πράγμα πήρε τέτοιες διαστάσεις που δε μπορεί να εξυπηρετηθεί πλέον. Κάποιοι από τους γονείς κυρίως, αδυνατούν να κατανοήσουν το ” ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ” ή παρόμοια αυτονόητα, και αναγκαζόμαστε να
απαντάμε σε μηνύματα, ευγενικά οφείλω να πω, λέγοντας ξαναπροσπαθείστε, ή κάτι αντίστοιχο.

Αυτό για σας που γράφετε είναι κάτι  απλό για μας όμως που αναγκαζόμαστε να απαντάμε σε εκατό τέτοια μηνύματα, δεν είναι!

Γιαυτό, ακολουθώντας και τις συστάσεις του υπουργείου παιδείας, η επικοινωνία θα γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής τάξης και της σύγχρονης  εκπαίδευσης.
Να ξέρετε ότι καλό είναι οι μαθητές να εγγραφούν στο σχολικό δίκτυο, γιατί έτσι η επικοινωνία με τους καθηγητές τους γίνεται αμεσότερη και πληρέστερη.

Χρειάζεται λίγη υπομονή και καλή θέληση!

   Χρόνο έχουμε αρκετό, αν όχι εσείς τα παιδιά. Αφήστε τα να ασχοληθούν με κάτι άλλο, ίσως έτσι ασχολούνται λιγότερο με τα  ηλεκτρονικά παιχνίδια ή με τα social media.
Μπορούν να συνδέονται και αν δεν είναι εγγεγραμμένοι, γιατί προς το παρόν τα μαθήματα είναι ανοικτά.

Ένα αρχείο PDF το οποίο περιέχει το πρόγραμμα και τις ώρες μαθημάτων. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΓΧΡ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2H ΕΒΔΟΜΑΔΑ

       Οδηγίες για την παρακολούθηση των μαθημάτων Οδηγίες
Θα τηρηθεί  το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του σχολικού ωραρίου ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:

Καλή αρχή σε όλους μας
Ο Δ/ντής
Κολλιάρος Κων/νος

  • Share :