8ο Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις

20
Φεβ
2019

ΕΚΔΡΟΜΗ CERN – ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΙΑ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ

no comment 8ο Γυμνάσιο Λ.Τ.

Η εκπαιδευτική εκδρομή του Λυκείου του σχολείου μας στο κέντρο πυρηνικών ερευνών CERN στην Ελβετία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Μια εκδρομή τελικά διεπιστημονική , αφού κατάφερε να συνδυάσει τη Φυσική, με την ιστορία και τη λογοτεχνία, την τέχνη και τη γεωλογία και όλα αυτά με επικάλυψη ελβετικής σοκολάτας…!

Το πρόγραμμα της εκδρομής (εδώ) , παρότι ήταν αρκετά γεμάτο, ακολουθήθηκε και βγήκε στο μεγαλύτερο μέρος του (σχεδόν με την ακρίβεια ελβετικού ρολογιού). Κατενθουσίασε όλους τους συμμετέχοντες!

Όπου κι αν πηγαίναμε τα μάτια των παιδιών έλαμπαν από χαρά και ήταν γεμάτα ενθουσιασμό. Το ενδιαφέρον τους ήταν αμείωτο καθ’ όλη  τη διάρκεια της εκδρομής. Συνεργάστηκαν κατά το μέγιστο και τα συγχαίρουμε γι’ αυτό.

Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το αμείωτο ενδιαφέρον με το οποίο παρακολουθούσαν την ξενάγηση στον ανιχνευτή CMS. Δεν περιμέναμε ότι θα ενθουσίαζε ακόμα και αυτούς που δεν ήταν θετική κατεύθυνση.

Μπράβο τους!

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το μαθητή μας της Γ Λυκείου Μάρκο Κονταράτο για τις φωτογραφίες της εκδρομής (προσεχώς άλμπουμ)

Διοργανώτριες της εκδρομής: Κ. Χρυσανθακοπούλου & Ε. Μανώλογλου

Μουσείο Αϊνστάιν

  • Share :