8ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου

17
Νοέ
2018

17 ΝΟΕΜΒΡΗ. ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ!

no comment 8ο Γυμνάσιο Λ.Τ.

Και φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η γιορτή του Πολυτεχνείου ήταν μια απόδειξη ότι οι μαθητές μας διεκδικούν και παίρνουν ενεργό ρόλο στο σχολείο , συμμετέχουν, οργανώνουν και  εκτελούν άριστα και αποτελεσματικά ότι αναλαμβάνουν!

Μια γιορτή λοιπόν σχεδιασμένη, οργανωμένη και εκτελεσμένη εξολοκλήρου από τους μαθητές του δεκαπενταμελούς. Βοηθητική συμμετοχή της καθηγήτριας Ε. Μανώλογλου.

Στο πρώτο μέρος της γιορτής είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε έναν ζωντανό θρύλο τον κ. Σαρρικώστα, τον μοναδικό φωτορεπόρτερ που κατάφερε να απαθανατίσει τη στιγμή της εισόδου του τανκ στο Πολυτεχνείο,… 

Καθήλωσε μαθητές και καθηγητές με την μαρτυρία του για τα γεγονότα του πολυτεχνείου!

Η συνέχεια της γιορτής ανήκε στους μαθητές… Παρουσίασαν το χρονικό του πολυτεχνείου ΕΔΩ πλαισιωμένο συναυλιακά με μουσικά κομμάτια που εκτέλεσαν οι ίδιοι!

Το πολυτεχνείο ΖΕΙ… βλέποντας τους μαθητές μας να εκφράζονται ΕΛΕΥΘΕΡΑ διεκδικώντας μια ΠΑΙΔΕΙΑ που τους αντιπροσωπεύει, τους γεμίζει και τους δίνει χώρο να πουν τη δική τους άποψη μέσα από την δική τους οπτική γωνία.

Τραγουδώντας: ” Μου είπαν να μην κάνω όνειρα τρελά να μην τολμήσω να κοιτάξω τα αστέρια μα εγώ ποτέ μου δεν τους πήρα σοβαρά πήρα τον κόσμο ολόκληρο στα δυο μου χέρια θέλουνε τώρα να μου φτιάξουν μια φωλιά που εκεί πάνω της το φόβο την ασχήμια κι ένα κλάμα γοερό και μια αλυσίδα βαριά κουβαλάει την κατάρα των θεών και τη βλασφήμια δε θα δακρύσω μα ούτε και δε θα φοβηθώ δε θα αφήσω να μου κλέψουν τα όνειρα μου ελεύθερα ψηλά πολύ ψηλά πετώ …”

  • Share :