8ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου

01
Ιούν
2018

ΔΗΝΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 2017-2018 ΦΥΣΙΚΗΣ

no comment 8ο Γυμνάσιο Λ.Τ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ

Στα πλαίσια των Δημιουργικών εργασιών του λυκείου οι μαθητές της Β λυκείου του 8ου Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις Χαλανδρίου, στο μάθημα της Φυσικής δημιούργησαν εξαιρετικά έργα με θέματα τα οποία επέλεξαν οι μαθητές με βάση τα ενδιαφέροντά τους και τα οποία ήταν:

  1. «Ο ηλεκτρισμός: ένας κακός φίλος. Τα πρέπει και δεν πρέπει για τη χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος» όπου οι μαθητές δημιούργησαν ένα εξαιρετικό βίντεο και αφίσα για τους κινδύνους του ηλεκτρικού ρεύματος.
  2. « Η ακτινογραφία δεν είναι φωτογραφία. Η ακτινοβολία στη ζωή μας» όπου οι μαθητές δημιούργησαν μία εξαιρετική παρουσίαση για τις επιπτώσεις των ακτινοβολιών στην υγεία μας.
  3. «Μαύρισμα: μόδα ή ζημιά; Πόσο ασφαλής είναι η πολύωρη έκθεση στον ήλιο;»όπου οι μαθητές δημιούργησαν φυλλάδιο με οδηγίες και συμβουλές για τους κινδύνους της ηλιοθεραπείας.
  4. «Από το κουαρκ στο άτομο κι ακόμα παραπέρα… Η ιστορία της εξέλιξης του κόσμου» όπου οι μαθητές δημιούργησαν μία εξαιρετική παρουσίαση για το πώς εξελίχθηκε η ανακάλυψη των σωματιδίων και πώς εξηγείται η δημιουργία του κόσμου.

Υπεύθυνη καθηγήτρια: κ. Κωνσταντίνα Χρυσανθακοπούλου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ:

Αφίσα

Η ακτινογραφία δεν είναι φωτογραφία»

ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ- Powerpoint

ΜΑΥΡΙΣΜA ΜΟΔΑ Ή ΖΗΜΙΑ

Στοιχειώδη Σωματίδια

  • Share :