8ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου

16
Νοέ
2020

17Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. ΕΝΑΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟΣ…

no comment 8ο Γυμνάσιο Λ.Τ.

17Η Νοέμβρη ξημερώνει αύριο και εμείς δεν σιγοτραγουδάμε, τα τραγούδια που κάναμε πρόβα όλη την προηγούμενη εβδομάδα στο σχολείο…

Πρώτη μας γιορτή σε καραντίνα… Γεγονός: αύριο Τρίτη 17 Νοεμβρίου στις 9.30 θα έχουμε  την πρώτη διαδικτυακή γιορτή μας,  ανά τμήμα.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή το δεκαπενταμελές κάνει πρόβα για την γιορτή που συμφώνα με την παράδοση των τελευταίων τριών χρόνων είναι η δική τους γιορτή!

Έτσι και φέτος αρχές του Νοέμβρη άρχισε η προετοιμασία… συζητήσεις, σχέδια, διαμερισμός εργασιών… Όμως δεν έμελλε… Lockdown!

Το δεκαπενταμελές μας δεν πτοήθηκε και δεδομένων των συνθηκών έκανε μια μικρή παρουσίαση μέσα από τα μάτια του οδηγού του μοιραίου τανκ που έριξε εκείνη την ημέρα την πόρτα του Πολυτεχνείου. Παρουσίαση 17 Νοεμβρίου από το 15μελέςτου 8ου Γ/σιου -Λ.Τ Χαλανδρίου

Η παρουσίαση των μαθητών μας ωστόσο, καθώς και ένα χρονικό (όπως για παράδειγμα αυτό ) ή ακόμα και ένα όμορφο και πολύ ενδιαφέρον animation όπως το «12410 και 1 τριαντάφυλλα» της ΕΡΤ, που παρουσιάζει τα γεγονότα του Πολυτεχνείου μέσα από τα μάτια μιας γάτας που βρισκόταν εκεί εκείνη τη νύχτα, μπορούν να δώσουν χρώμα και εορταστική διάθεση, αλλά δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να συγκριθούν με τις προηγούμενες γιορτές μας… που τραγουδούσαμε όλοι μαζί, σε απόσταση αναπνοής ο ένας από τον άλλον.

Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες ή πότε θα κάνει ξαστεριά… λοιπόν: Ας ελπίζουμε ότι η επόμενη χρονιά θα μας βρει όλους πιο κοντά!

Καλό εορτασμό!

  • Share :